Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Piszingery z krówką i bakaliami

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

andrut opakowanie
masa krówkowa 400 g
rodzynki wg uznania
orzechy włoskie wg uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Piszingery z krówką i bakaliami

Rodzynki sparzyć. Orzechy włoskie pokroić na drobne kawałeczki. Masę krówkową przełożyć do miski i dobrze wymieszać z rodzynkami oraz orzechami włoskimi. Andrut posmarować masą krówkową z bakaliami, następnie przyłożyć drugim i znów posmarować – ja robiłam przekładańca z 4 andrutów. Pozostawić na chwilę, aby zmiękły i pokroić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justi2401 26.06.2017 18:48
Jaki prosty a zarazem pyszny deser do kawki. Super!
Ola1young 26.06.2017 17:34
lubie takie ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak