Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pikantny przekladaniec serowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

4 okragle plastry kielbasy
4 plasterki swiezego ogorka
lyzka pasty pomidorowej
lyzka gestej kwasnej kremowki
łyżka posiekanego koperku
ser salami 8 plastrów

Przepis i sposób przygotowania na: pikantny przekladaniec serowy

pomiedzy plasterki sera wkladamy plaster wedliny i ogorka lekko uciskamy wierzch smarujemy pasta pomidorowa przybieramy dekoracyjnie duzym kleksem smietany wymieszanej z koperkiem podajemy nie pozniej niz 15 min po przygotowaniu na porcjowym talerzyku przybranym czastkami pomidora i zielenina

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak