Składniki:
czerstwe bułki | 4 sztuki |
mięso mielone | 1 kg |
cebula | 2 sztuki |
jaja | 2 sztuki |
papryka czerwona | 1/2 sztuka |
musztarda | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
ser owczy | 15 dag |
tłuszcz | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
oliwki | 15 sztuk |
czerstwe bułki | 4 sztuki |
mięso mielone | 1 kg |
cebula | 2 sztuki |
jaja | 2 sztuki |
papryka czerwona | 1/2 sztuka |
musztarda | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
ser owczy | 15 dag |
tłuszcz | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
oliwki | 15 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: