Składniki:
fasolka szparagowa | 40 dag |
filet z kurczaka | 2 szt |
cebula | 1 szt |
masło | 3 łyżka |
woda | 1/2 szkl |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżki |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | szczypta |
sól |
fasolka szparagowa | 40 dag |
filet z kurczaka | 2 szt |
cebula | 1 szt |
masło | 3 łyżka |
woda | 1/2 szkl |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżki |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | szczypta |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: