Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantne szaszłyki z serdelków

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

serdelki 4
papryki 2
cebue 5
curry
keczupu 1 szklanka
olej
opakowanie mróżonych ziemniakó 1

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantne szaszłyki z serdelków

1.Ziemniaki przygotuj według przepisu na opakowaniu. Cebule obierz, 1 posiekaj, a resztę potnij na cząstki. Kiełbaski pokrój, opłucz curry. 2.Rozgrzej łyżkę oleju zetrzyj posiekaj cebulę. Dodaj do keczupu. Papryki pokrój na kawałki. 3.Kiełbaski, cebule i paprykę nabij na długie patyczki. Usmaż na oleju. Podaj z ziemniakami i keczupem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak