Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantne razowe tosty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb razowy 4 kromki
serek topiony śmietankowy
ser żółty 2 pplastry
szynka 2 plastry
sos chili
kapusta pekińska 1 liść

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantne razowe tosty

Kroki postępowania

1
Chleb razowy smarujemy obficie serkiem topionym, następnie każdą kromeczkę smarujemy pikantnym sosem chili. Kolejno na na każdej kromeczce posmarowanej serkiem i sosem układamy po plasterku sera żółtego i szynki,
Krok 1 - Pikantne razowe tosty foto
2
na koniec układamy na kanapkach po kawałku kapusty pekińskiej.
Krok 2 - Pikantne razowe tosty foto
3
Tak przygotowane tosty składamy i zapiekamy w opiekaczu do zarumienienia i roztopienia sera żółtego. Podajemy z pikantnym sosem tuż po przygotowaniu. Smacznego
Krok 3 - Pikantne razowe tosty foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magula 30.12.2013 21:07
mniam fajne tosty
Ewa/kalapurtka 13.08.2012 21:39
Pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak