Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

pikantne kaski z kurczaka

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Kurczak panier do drobiu Prymat
1 porcja
Sklep Prymat
pierś z kurczaka
1 szt
jajko
1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: pikantne kaski z kurczaka

przepis na panierke znajdziecie tutaj: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/194108/pikantna-panierka-do-kurczaka.html

piers dzielimy na plastry lub kawalki, lekko je rozbijamy, maczamy w roztrzepanym jajku i panierujemy

mozna tak przygotowane piersi smazyc na zloty kolor lub piec ok. 15 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wiesława1 31.01.2012 06:57
lubi? takie rzeczy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak