Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pikantne kaski z kurczaka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Kurczak panier do drobiu Prymat 1 porcja
pierś z kurczaka 1 szt
jajko 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: pikantne kaski z kurczaka

przepis na panierke znajdziecie tutaj: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/194108/pikantna-panierka-do-kurczaka.html

piers dzielimy na plastry lub kawalki, lekko je rozbijamy, maczamy w roztrzepanym jajku i panierujemy

mozna tak przygotowane piersi smazyc na zloty kolor lub piec ok. 15 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wiesława1 31.01.2012 06:57
lubi? takie rzeczy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak