Przepis i sposób przygotowania na: Pikantne babeczki
Nadzienie :
1/2 cebuli pokrojonej w kostk?
3 plastry kie?basy szynkowej pokrojonej w kostk?
1/2 du?ej pieczarki pokrojonej w kostk?
1 ?y?ka pokrojonej w kostk? czerwonej papryki
1 ?y?ka pokrojonej w kostk? ?ó?tej papryki
2 ?y?ki startego ?ó?tego sera
sól do smaku
pieprz kolorowy do smaku
mix chili scoth bonet do smaku
1 ?y?ka mas?a
PRZYGOTOWANIE:
Na patelni roztopi? mas?o. Wrzuci? cebul? i chwil? sma?y?. Doda? kie?bas? i podsma?y?. Po chwili doda? pozosta?e sk?adniki nadzienia oprócz sera i podsma?y?. Doprawi? do smaku przyprawami. Na koniec wy??czy? ogie? pod patelni?, wsypa? ser i ca?o?? wymiesza?. Ciep?ym nadzieniem wype?nia? babeczki. Babeczki mo?na je?? na ciep?o i na zimno.