Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantna zupa gulaszowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wieprzowe 500 g
cebula
ząbek czosnku
ziemniaki
papryka czerwona
papryka zielona
papryka żółta
marchewki 2-3
koncentrat pomidorowy
Papryka ostra mielona Prymat
papryczka chili
przyprawa do potraw Kucharek

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantna zupa gulaszowa

Mięso pokroić np łopatkę lub karkówkę ,podsmażyć razem z cebulą i czosnkiem oraz mieloną papryką.Przełożyć do garnka wlać wodę gotować ok 1 h.Następnie dodać resztę pokrojonych warzyw,przyprawić dodać koncentrat,zupa musi byc pikantna.Gotować do miękkości.Podawać z chlebem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata Pin 18.04.2015 10:32
Zupkę gulaszową bym z wielką ochota zjadła, ta wygląda bardzo smakowicie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak