Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantna sałatka z roszpunki, gorgonzoli i pistacji

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mule op w sosie czosnkowym
ser gorgonzola
pistacje garść
pomidory 3 szt
roszpunka op
Papryka ostra mielona Prymat
oliwa czosnkowa
sól, pieprz
Bazylia suszona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantna sałatka z roszpunki, gorgonzoli i pistacji

Kroki postępowania

1
Mule przygotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu:)

Roszpunkę dokładnie opłukać, dodać pokrojone w kostkę pomidorki i ser gorgonzola. Pistacje i papryczkę uprażyć na łyżce oliwy.
Krok 1 - Pikantna sałatka z roszpunki, gorgonzoli i pistacji foto
2
Dodać do sałaty, całość doprawić solą, pieprzem i czosnkową oliwą z oliwek.
Krok 2 - Pikantna sałatka z roszpunki, gorgonzoli i pistacji foto
3
Dobrze wymieszać.
Można do tego oczywiście dodać grzanki z serem
Krok 3 - Pikantna sałatka z roszpunki, gorgonzoli i pistacji foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Janina 07.02.2014 14:00
Same witaminki;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak