Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantna ryba

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka pszenna 3 łyżki
masło 2 łyżki
olej 2 łyżki
soku z cytryny 2 łyżki
sól 1 szczypta
Natka pietruszki suszona Prymat 2 łyżeczki
filety rybne 50 dag
Kminek mielony Prymat 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantna ryba

Porcje ryby posolić, posypać kminkiem, obtoczyć w mące i usmażyć na oleju z dodatkiem masła. Ułożyć na talerzu, skropić sokiem z cytryny, posypać natką pietruszki. Podawać z bagietką lub ziemniakami i surówką sezonową.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 15.05.2011 11:02
i bardzo smaczna
Jaheira11 06.05.2011 22:24
chętnie wypróbuję
kriso 15.04.2011 12:25
brzmi pysznie:)
Adamorek 13.04.2011 23:19
smaczna
Adamorek 29.03.2011 14:12
a ta jest świetna bo sprawdziłem
gosia561 24.03.2011 21:08
ekstra
Adamorek 08.03.2011 13:56
uwielbiam rybki
marcia71 22.02.2011 01:04
zdrowa rybka
Gonia555 08.02.2011 20:00
A ja taką lubię...
AgaS10 07.02.2011 09:19
tylko bez kminku poproszę:)
szajba2 29.12.2010 13:49
pikantna?
Babciagramolka 16.12.2010 10:30
Ryby z kminkiem nie robiłam jeszcze
Bart 11.12.2010 22:46
pychota
Magdalena80 11.12.2010 22:41
na pewno spróbuję
Jaheira11 11.12.2010 22:34
dobre
mala2021 10.11.2010 13:06
ciekawe
Małgorzata89 16.10.2010 18:47
Ale chyba to nie będzie pikantne.
Koper 12.08.2010 08:42
Kminek jest pikantny?
Barbara55 01.07.2010 15:43
rybę uwielbiam, no może ten kminek bym opuściła
MAŁGORZATA108 21.05.2010 20:36
A gdzie ta pikantność?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak