Pikantna ryba

odc. 1 Mój przepis na

Pikantna ryba

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mąka pszenna

    3 łyżki
  • masło

    2 łyżki
  • olej

    2 łyżki
  • soku z cytryny

    2 łyżki
  • sól

    1 szczypta
  • Natka pietruszki suszona Prymat

    2 łyżeczki
  • filety rybne

    50 dag
  • Kminek mielony Prymat

    2 łyżki
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Pikantna ryba

Porcje ryby posolić, posypać kminkiem, obtoczyć w mące i usmażyć na oleju z dodatkiem masła. Ułożyć na talerzu, skropić sokiem z cytryny, posypać natką pietruszki. Podawać z bagietką lub ziemniakami i surówką sezonową.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (20)

gosia561 15.05.2011 11:02
i bardzo smaczna
Jaheira11 06.05.2011 22:24
chętnie wypróbuję
kriso 15.04.2011 12:25
brzmi pysznie:)
Adamorek 13.04.2011 23:19
smaczna
Adamorek 29.03.2011 14:12
a ta jest świetna bo sprawdziłem
gosia561 24.03.2011 21:08
ekstra
Adamorek 08.03.2011 13:56
uwielbiam rybki
marcia71 22.02.2011 01:04
zdrowa rybka
Gonia555 08.02.2011 20:00
A ja taką lubię...
AgaS10 07.02.2011 09:19
tylko bez kminku poproszę:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat