Pikantna pasta z tuńczyka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    1 łyzka
  • ketchup pikantny

    1 łyżeczka
  • tuńczyk w sosie własnym

    1 (rozdrobniony)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Tuńczyka odsączyć z wody. Połączyć z majonezem, ketchupem i przyprawami. Dobrze wymieszać. Smarować pieczywo.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat