Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantna pasta z tuńczyka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez 1 łyzka
ketchup pikantny 1 łyżeczka
tuńczyk w sosie własnym 1 (rozdrobniony)

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantna pasta z tuńczyka

Tuńczyka odsączyć z wody. Połączyć z majonezem, ketchupem i przyprawami. Dobrze wymieszać. Smarować pieczywo.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak