Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantna pasta rybna

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek homogenizowany 1 op.
papryczka chili 1 łyżeczka
sól do smaku
sardynki 1 (w oleju)
rokpol 10 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantna pasta rybna

Rybę rozetrzeć widelcem na gładką masę, dodać starty ser rokpol i serek biały. Wymieszaj dokładnie. Dodaj paprykę i posól do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 14.09.2013 08:08
wspaniała pasta
Zoso 14.03.2012 20:56
idealna do pieczywa
kamilaj 09.09.2010 21:52
tak przygotowanej asty rybnej nigdy nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak