Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantna pasta jajeczna ze szczypiorkiem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

musztarda 2 łyżeczki
majonez łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
papryka do smaku
szczypiorek pęczek
rzeżucha
jajko ugotowane na twardo 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantna pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Ugotowane jajka mielimy blenderem razem z musztardą i majonezem. Doprawiamy do smaku.

Szczypiorek płuczemy pod wodą i szatkujemy na małe kawałeczki. Dodajemy je do pasty.

Pastę podajemy razem z rzeżuszką.

Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 11.03.2013 14:32
czesto robie takie pasty
goofy9 19.02.2013 23:34
uwielbiam pasty jajeczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak