Pikantna marynata (np. do skrzydełek, udek)

Pikantna marynata (np. do skrzydełek, udek)

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

g

kostka

kg

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • koncentrat pomidorowy

    200 gram
  • olej

    4 łyżka
  • czosnek

    3 zabek
  • bazylia

    do smaku
  • oregano

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • słodka papryka

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki łaczymy. Taka marynata marynujemy nasze mieso. najlepsze po okołon 12 godzinach marynowania.

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

smile

02.04.2012 20:07
pycha

adam1f

02.03.2012 00:39
dobre

Norgiusz

09.01.2012 12:20
fajne

Norgiusz

09.01.2012 12:20
fajne

angelika14

28.10.2011 11:08
smaczne fajne i szybkie

noculos

14.03.2011 20:16
fajne i szybkie

noculos

14.03.2011 20:16
fajne i szybkie

noculos

14.03.2011 20:16
fajne i szybkie

noculos

14.03.2011 20:16
fajne i szybkie

mysza666

26.10.2010 13:51
A ten koncentrat to się nie spali podczas pieczenia? robi się taka skórka z tego?

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat