Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pigwa- przetory do słoika

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

1,5 g cukru
1 kg pigwy
woda 1/2 l

Przepis i sposób przygotowania na: pigwa- przetory do słoika

Do wody dodajemy ukier. Gigwe oszczyczamy i krimy w koskę. Gotujemy kilka minut. Dodajemu nieco rumu. Wkładamy do słoiczkow i pasteryzujemy 15 minut. Idealna do herbaty zimą

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 24.09.2011 07:27
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak