Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

piersi z kurczaka z nadzieniem mięsnym

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

piersi z kurczaka 1 lg
mięso mielone 30 dkg
sól
pieprz
czosnek 2 ząbki
pieczarki 15 dkg
cebula 1 szt
olej
przyprawa uniwersalna Kucharek
ser gouda 15 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: piersi z kurczaka z nadzieniem mięsnym

cebulę kroimy w kostke a czosnek drobno ścieramy i dusimy następnie dodajemy mięso i starte na tarce pieczarkii smazymy a pod koniec doprawiamy do smaku. Do masy dodajemy starty ser. Piersi z kurczaka lekko rozbijamy nacieramy przyprawami i nakłądmy na każda farsz zwijamy w kwadracik i spinamy wykałaczką> przekłdamy fo brytfanki i zalewamy odrobina wody i dodajemy kucharka polewamy mięso od czasu do czasu abynei wyschło. Pieczemy do miekkosci

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

[email protected] 02.09.2012 20:26
smaczne
aleksandra16 07.08.2012 15:45
super
Zdzisław 22.07.2012 21:43
i na zimno lubię
Joanna46 22.07.2012 20:41
Musi być syte.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak