Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Piersi z indyka w sosie po chińsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło
por 1/2 szt
marchew 1 szt
Przyprawa do drobiu po myśliwsku Prymat
papryka zielona 1 szt
sos sojowy
Bulion grzybowy 2 szklanki
Przyprawa do dań kuchni chińskiej Prymat 2 łyżeczki
indyk 300 g

Przepis i sposób przygotowania na: Piersi z indyka w sosie po chińsku

Piersi umyć i pokroić, podsmażyć na masełku, dodać przyprawy do mięsa, pokrojonego pora, paprykę i marchewkę dusić pod przykryciem z bulionu i sosu sojowego , aż warzywa i mięso będzie miękkie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelina/bunia 26.05.2012 15:30
super
Małgorzata77 18.07.2011 22:24
piękny sos - na pewno smaczny
angelika14 20.06.2011 06:51
pyszności
Marzena40 17.04.2011 13:03
super!!!
pawel6 10.02.2011 07:12
ciekawa propozycja:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak