Przepis i sposób przygotowania na: Piersi nadziewane pieczarkami i serem
Kroki postępowania
Robimy to ostrożnie, żeby piersi nie rozerwały się podczas zwijania.
Ich smak zaskoczy każdego łakomczucha.
pierś z kurczaka | 1 szt |
pieczarki | 10 dag |
ser żółty | 5 dag |
jajko | 1 szt |
mąka | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | szczypta |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | szczypta |
Czosnek suszony Prymat | szczypta |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: