Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Piersi faszerowane mięsem mielonym

2.0
(10)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z kurczaka 4 szt
mięso gotowane 1/2 kg
Kucharek przyprawa do potraw
cebula 1 szt
oliwa kilka łyżek
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat
sól
pieprz
śmietanka kilka łyżek
papryka czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Piersi faszerowane mięsem mielonym

Filety myjemy i rozcinamy tak by powstała w nich kieszonka. Przyprawiamy przyprawa do kurczaka.
Mięso gotowane mielimy.
na patelni rozgrzewamy oliwę i podsmażamy na niej pokrojona drobno cebule i paprykę- mieszamy z mięsem i śmietanką - przyprawiamy.
Faszerujemy filety- zbijamy brzegi.
Mięso smażymy lub wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 180 stopi na 40-50 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 27.08.2013 07:50
bardzo apetyczne
adelajda 24.08.2013 20:17
lubię nadziewane mięska :)
Konczi 24.08.2013 15:52
bardzo fajny pomysł :) smakowite jedzonko
Marta1986 24.08.2013 15:24
bardzo smaczne
pajbek 24.08.2013 14:51
Lubię takie mięsko :-)
bogusia19 24.08.2013 14:13
pyszny obiad
dodi 24.08.2013 13:48
musi być pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak