Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś z szpinakiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 szt
szpinak mrożony 150 g
czosnek 4-5 żabków
sól
pierz

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z szpinakiem

Kroki postępowania

1
pierś myjemy przecinamy tak aby uzyskać duży płat mięsa.
Krok 1 - Pierś z szpinakiem foto
2
rozbijamy delikatnie solimy pieprzymy
Krok 2 - Pierś z szpinakiem foto
3
na patelkę wkładamy szpinak rozpuszczamy doprawiamy sola pieprzem i czosnkiem delikatnie podsmażamy
Krok 3 - Pierś z szpinakiem foto
4
nakładamy farsz ze szpinaku i zawijamy w folie do pieczenia pieczemy w piekarniku ok 30-40 minut na 180 stopni
Krok 4 - Pierś z szpinakiem foto
5
smacznego:)
Krok 5 - Pierś z szpinakiem foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 02.12.2013 12:32
lubię to połączenie smaku :)
Mati13 01.12.2013 21:32
bardzo smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak