Pierś z marchewką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchewki

    10 szt
  • sól

  • pomarańcza

    1 szt
  • piersi z kurczaka

    4 szt
  • oliwa

  • sok pomarańczowy

    1/4 szkl
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Marchew pokroic, ugotowac. Piersi przyprawic i usmażyc na złoty kolor.
Ugotowaną marchew zmiksowac, dodac sól, sok i startą skórkę z pomarańczy. Puree podawac z kurczakiem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adam1f 15.03.2011 00:12
niezłe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat