Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś z kury z pieczarkami

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

piersi z kury 4 szt
pieczarki 20 dkg
sól, pieprz, papryka słodka do smaku
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kury z pieczarkami

Cebulę pokroić w kostkę poddusić na maśle dodać pokrojone pieczarki i podpiec.Piersi lekko rozbić doprawić do smaku.Wyłożyć pieczarki na piersi i zapiec w piekarniku w 170 st około 30 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 27.02.2013 12:29
robię podobne ze schabu a tym,że do pieczarek dodaję jajko.
Aneta41 05.01.2013 20:59
ciekawe tak jeszcze nie robiłam
misia53 18.11.2012 20:41
nie skomplikowane a może być takie smaczne ....lubię tak!
barbara11561 18.06.2011 15:51
Pyszne:)
Seba 06.05.2011 08:58
ale smaczne
MAR3STA 18.02.2011 17:14
ja bym zwinęła w roladki;)
annagebalska 14.02.2011 12:53
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak