Składniki:
pierś z kurczaka bez skóry | 125 g |
papryka czerwona | 1/2 sztuki |
pieczarki | 100 g |
fasola czerwona | 100 g |
sałata | 3 liście |
pomidor | |
cebula | 30 g |
oliwa | 1 łyżka |
kasza gryczana | 5 łyżek |
pierś z kurczaka bez skóry | 125 g |
papryka czerwona | 1/2 sztuki |
pieczarki | 100 g |
fasola czerwona | 100 g |
sałata | 3 liście |
pomidor | |
cebula | 30 g |
oliwa | 1 łyżka |
kasza gryczana | 5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: