Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierś z kurczaka z dodatkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka bez skóry 125 g
papryka czerwona 1/2 sztuki
pieczarki 100 g
fasola czerwona 100 g
sałata 3 liście
pomidor
cebula 30 g
oliwa 1 łyżka
kasza gryczana 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: pierś z kurczaka z dodatkami

pierś z kurczaka myję, osuszam i kroję w kostkę. Duszę razem z papryką, cebulą i pieczarkami. Podaję z kaszą gryczaną i sałatką z rozdrobnionych warzyw.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sznycel 04.08.2012 12:12
pycha
andżelika1 03.08.2012 18:18
lekkie i mięsne danie zadowoli i panią i pana

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak