Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka w serowym sosie
Sos: w rondlu podgrzać masło, dodać pokruszony ser, kostkę rosołową i lekko podgrzewać, aż wszystko się rozpuści. Dodać śmietanę i mleko.
Mięso polać sosem.
pierś z kurczaka | 6 filetów |
masło | |
oliwa | |
Przyprawa do drobiu po myśliwsku Prymat | |
płatki migdałowe | 1 filiżanka |
ser camembert | 2 |
śmietana 30% | 0,5 szklanki |
masło | 1 łyżka |
rosół drobiowy | 1 kostka |
mleko | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: