Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka pod podwójnie serową pierzynką
Kroki postępowania
Mięso podzielić na porcje, ułożyć w posmarowanym olejem naczyniu do zapiekania, oprószyć solą i pieprzem.
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej | 1/2 łyżki |
ser mozarella | 80 g kulka |
żółty ser | 80 g |
szynka wędzona | 4 duże plastry |
cebula czerwona | 1/2 sztuki |
Przyprawa do mięs Prymat | 2 łyżeczki |
majonez | 2 czubate łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: