Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś z kurczaka nadziewana szparagami

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś z kurczaka 4 szt
boczek 8 plastrów
szparagi 16 szt
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka nadziewana szparagami

Każdą pierś rozciąć na pól, następnie rozbić je tłuczkiem. Mięso oprószyc pieprzem i solą. W tym czasie w osolonej wodzie ugotować szparagi, aż będą miękkie. Następnie na każdym kotlecie położyć 2- 3 szparagi. Zwinąć, każdy zraz obwinąć plasterkiem boczku. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eliza135 15.11.2012 20:46
smaczne
ewka1978 26.07.2012 18:27
ale pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak