Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierś z kurczaka

mic
2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 5 porcji kotletowych
dżem porzeczkowy na wierzch
ser żóły 5 plastrów
sól do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: pierś z kurczaka

kotlety ubijamy z jednej i drugiej strony, posypujemy solą. Smażymy na nie wielkiej ilości tłusczu. Pod koniec spażenia kotleta, obok wykladamy plasterek sera by się rozpuścił. Wykładamy na wierzch kotleta. Na ser wykładamy dżem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mic 23.10.2013 11:21
wyprobujcie doradcy hihi
fotoviderek 20.07.2013 09:03
Oryginalny przepis :)
Krzysztof15 20.02.2013 16:45
super
ewka1978 20.02.2013 16:06
przepis wart spróbowania

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak