pierś z kurczaka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczaka

    5 porcji kotletowych
  • dżem porzeczkowy

    na wierzch
  • ser żóły

    5 plastrów
  • sól

    do smaku
  • olej

    do smażenia
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

kotlety ubijamy z jednej i drugiej strony, posypujemy solą. Smażymy na nie wielkiej ilości tłusczu. Pod koniec spażenia kotleta, obok wykladamy plasterek sera by się rozpuścił. Wykładamy na wierzch kotleta. Na ser wykładamy dżem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
mic 23.10.2013 11:21
wyprobujcie doradcy hihi
fotoviderek 20.07.2013 09:03
Oryginalny przepis :)
Krzysztof15 20.02.2013 16:45
super
ewka1978 20.02.2013 16:06
przepis wart spróbowania

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat