Składniki:
pierś z indyka | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
kukurydza | 2 kolby |
cebula | 0,5 szt |
czosnek | 2 ząbki |
bulion drobiowy | 1 litr |
curry | 1 łyżeczka |
kurkuma | 0,5 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
sól | |
pieprz | |
mąka | |
olej |
pierś z indyka | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
kukurydza | 2 kolby |
cebula | 0,5 szt |
czosnek | 2 ząbki |
bulion drobiowy | 1 litr |
curry | 1 łyżeczka |
kurkuma | 0,5 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
sól | |
pieprz | |
mąka | |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: