Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

piers z indyka z ananasem i serem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z indyka 2 szt
ananas w puszce 100 gram
ser 2 plastry
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej

Przepis i sposób przygotowania na: piers z indyka z ananasem i serem

Piers umyc i osuszyc. Doprawic sola i poanierowac w jakju i bulce tartej. Usmazyc na rozgrzanym oleju. Ulozyc ananasy wg uznania w krazkach badz pokrojone i polozyc ser.zapiekac az ser sie rozpusci w temperaturze 180 stopni

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eliza135 15.10.2012 11:35
ciekawe
andrzej10 07.08.2012 09:07
smaczne
zuzanna_z 27.01.2012 13:21
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak