Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z indyka duszona z papryką
Kroki postępowania
Mięso pokroić w spore kawałki. Wrzucić na rozgrzaną patelnię i podsmażyć z obu stron.
Smacznego :)
pierś z indyka | 700-800 gram |
cebula | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
mąka pszenna | 1 łyżka |
oliwa | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | |
sól | |
Pieprz czarny Prymat w młynku |
Mięso pokroić w spore kawałki. Wrzucić na rozgrzaną patelnię i podsmażyć z obu stron.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: