Składniki:
mięsko
pierś z kurczaka podwójna | 2 szt. |
sól i pieprz | |
mąka | do obtoczenia |
olej do smażenia |
sos
pieczarki | 300-400 g |
cebula biała | 1 szt |
sól i pieprz | |
śmietana 18 proc | 100 ml |
mąka | 3 łyżki |
masło | 1 łyżka |
pierś z kurczaka podwójna | 2 szt. |
sól i pieprz | |
mąka | do obtoczenia |
olej do smażenia |
pieczarki | 300-400 g |
cebula biała | 1 szt |
sól i pieprz | |
śmietana 18 proc | 100 ml |
mąka | 3 łyżki |
masło | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: