Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś w migdałach

3.0
(13)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1
migdały 4 łyżki posiekanych
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś w migdałach

Pierś pokrój na kotleciki,delikatnie rozbij i oprósz solą. Jajko rozkłóć widelcem.
Kotleciki zanurz w jajku. Następnie obtocz w posiekanych migdałach i bułce tartej. Smaż na dobrze rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 02.10.2015 12:05
bardzo smaczna
berys18 09.09.2015 13:59
smaczne kotleciki
DorotaZ 08.09.2015 19:24
Lubię takie urozmaicenie
ilka01 08.09.2015 16:26
super przepis :)
Agnieszka-87-25 08.09.2015 14:33
ciekawy smak
dom-agi 08.09.2015 13:49
Bardzo apetyczna!
RenataZ-et 08.09.2015 13:44
bardzo smaczna propozycja
molanka 08.09.2015 12:54
ciekawy pomysł
Konczi 08.09.2015 12:53
bardzo fajne połączenie
MałaMi89 08.09.2015 12:22
Nie jadłam jeszcze takich.. ciekawe.. :)
agaK. 08.09.2015 12:16
Robiłam coś takiego, super są.
paulette17 08.09.2015 11:42
Ten kurczaczek wygląda bardzo apetycznie :)
Wafelek2601 08.09.2015 11:35
Bardzo dobra
Mniam 08.09.2015 11:26
I zwyczajny kotlet nabiera zupełnie innego charakteru. Świetna panierka :)
Anna169Hosz 08.09.2015 11:01
Pyszne mięsko....aż ślinka leci.
gosia56 08.09.2015 10:56
na pewno pyszne;)
Kolorowa 08.09.2015 10:48
Bardzo fajne danie.
inka2012 08.09.2015 10:48
smakowicie wygląda :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak