Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś kurczaka z pieczarkami i porem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś z kurczaka 2 szt
pieczarki 80 dag
por 4 szt
śmietana 12% 1 szt
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś kurczaka z pieczarkami i porem

Pierś pokroić w kostkę (osolić i popieprzyć).
Uprażyć na tłuszczu do miękkości.
Osobno na maśle uprażyć pieczarki (osolić i popieprzyć).
Pory pokroić (biała część) w talarki i upróżyc na oleju.
Włożyć do jednego garnka zalać niewielka ilościa zimnej wody.
Wrzucić 1 kostkę .
Na koniec dodać smietanę.

SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 03.03.2014 09:18
lubie takie smaki
SmacznaPyza 23.01.2014 22:15
kostka od konkurencji ??? wstyd !
Milka100 23.01.2014 21:05
to musi być pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak