Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś indycza z warzywami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z indyka 0,5 szt
cebula 1 szt
mieszanka warzywna 1 paczka
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
Przyprawa curry orientalna Prymat 0,5 lyzeczka
oliwa 3 lyzki
ser gouda 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś indycza z warzywami

Pierś z indyka kroimy i podsmazamy na rozgrzanym oleju wraz z pokrojona cebulka. Dosypujemy mieszanke warzyw. Dodajemy sol i pieprz. Smazymy do uzyskania miekkosci warzyw ok 10 min. Na koniec posypujemy startym zoltym serem. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszkalider 23.12.2012 12:16
pyszności
Zdzisław 13.11.2012 11:43
dla mnie jedzenie zrobione
ziutula
ziutula 11.11.2012 01:19
i jest dobre
ALAGOR 26.10.2012 17:02
takie szybkie i pozywne danie studenckie ;)
Lemon 26.09.2012 10:15
bardzo lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak