Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierś indycza z porem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś indycza 200 g
por
burak
jabłko
ziemniaki 3 sztuki
olej 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: pierś indycza z porem

gotuję ziemniaki. Pierś indyczą smaruję olejem, oprószam pieprzem , posypuję pokrojonym porem i zawijam w folię . Piekę w piekarniku, obsypując wcześniej pieprzem . Buraka gotuję, studzę i ścieram na tarce, jak i jabłko. Buraka i jabłko mieszam ze sobą i doprawiam do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sznycel 04.08.2012 12:03
ja też lubię
ziutula
ziutula 04.08.2012 09:52
lubię pory z drobiem...
andżelika1 03.08.2012 21:38
na uroczysty obiad pasuje i smakuje !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak