Składniki:
ciasto francuskie | porcja |
szynka | kilka sztuk |
szpinak | 200 gram |
ser feta | 100 gram |
ser ricotta | 120 gram |
sól | |
pieprz | |
Gałka muszkatołowa cała Prymat | odrobina |
oregano | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 2 łyżeczki |
estragon | 1 łyżeczka |
ciasto francuskie | porcja |
szynka | kilka sztuk |
szpinak | 200 gram |
ser feta | 100 gram |
ser ricotta | 120 gram |
sól | |
pieprz | |
Gałka muszkatołowa cała Prymat | odrobina |
oregano | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 2 łyżeczki |
estragon | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: