Składniki:
opakowanie ciasta francuskiego | |
świeży szpinak | 250 g |
pęczek szczypiorku | 200 g |
serki topione trójkąciki | 2 |
sól | |
pieprz | |
oregano | |
bazylia | |
masło | 2 łyźki |
żółtko jajek | |
mleko | 1 łyżka |
opakowanie ciasta francuskiego | |
świeży szpinak | 250 g |
pęczek szczypiorku | 200 g |
serki topione trójkąciki | 2 |
sól | |
pieprz | |
oregano | |
bazylia | |
masło | 2 łyźki |
żółtko jajek | |
mleko | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: