Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierogi ze szpinakiem i łososiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka krupczatka
sól do smaku
szpinak świeży
cebula biała
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi ze szpinakiem i łososiem

Wyrobić tradycyjne ciasto na pierogi.
Szpinak podsmażyć na maśle , nastepnie dodac łososia i pokrojoną w kostke cebulę , posolić .

Rozwałkować ciasto , formować szklanką . Nałożyć farsz do środka formować.

Smacznego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof15 09.12.2012 13:33
super
Adamorek 25.02.2012 11:21
nowoczesne pierogi
Adamorek 25.02.2012 11:21
nowoczesne pierogi
ziutula
ziutula 02.01.2012 05:46
tej wersji nie jadłam...do wypróbowania na pewno..
Luki 20.12.2011 07:24
super
kochanyptysiu 16.12.2011 20:11
bardzo fajne
Ewa/kalapurtka 15.12.2011 19:14
fajne
Wiesława1 14.12.2011 21:24
No no pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak