Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z suszonymi grzybami
Pierogi z tego przepisu wychodzą najlepsze - musicie mi uwierzyć na słowo lub je przygotować :)
Kroki postępowania






Pierogi z suszonymi grzybami polecają się nie tylko na święta.
mąka pszenna |
2 szklanki
|
woda ciepła |
3/4 wody gorącej
|
Sól kamienna spożywcza jodowana |
1/3 łyżeczki
|
olej |
3 łyżki
|
grzyby suszone |
2 garście
|
cebula |
2 sztuki
|
sól i pieprz |
1 do smaku
|
kurki |
10 dag
|
Pierogi z tego przepisu wychodzą najlepsze - musicie mi uwierzyć na słowo lub je przygotować :)
Pierogi z kaszą gryczaną i białym serem polecam na obiad dla wszystkich pierogożerców.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: