Składniki:
pierogi-ciasto
mąka pszenna | 3 szklanki |
sól | 1/4 łyżeczki |
masło | 2 łyżki |
woda ciepła | |
żółtko jajek | 2 sztuki |
sól | do gotowania pierogów |
dodatkowo
ser biały | imperial 0,5 kg |
jogurt naturalny | |
sól | wg.gustu |
cukier | wg.gustu |
mąka pszenna | 3 szklanki |
sól | 1/4 łyżeczki |
masło | 2 łyżki |
woda ciepła | |
żółtko jajek | 2 sztuki |
sól | do gotowania pierogów |
ser biały | imperial 0,5 kg |
jogurt naturalny | |
sól | wg.gustu |
cukier | wg.gustu |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: