Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierogi z mięsem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

skLadniki

łopatka wieprzowa 400 gram
jajko 1 sztuka
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
sól do smaku
przyprawa uniwersalna Kucharek do smaku

Ciasto

mąka pszenna 1/2 kg
jajko 1 sztuka
olej rzepakowy
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z mięsem

Mięso mielimy i dodajemy jajko i przyprawiamy do smaku. Wyrabiamy ciasto i lepimy pierogi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 05.04.2014 17:15
pierogi pyszne w każdej postaci

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak