Pierogi z mięsem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

skLadniki

  • łopatka wieprzowa

    400 gram
  • jajko

    1 sztuka
  • Pieprz czarny mielony Prymat

    do smaku
  • sól do smaku

  • przyprawa uniwersalna Kucharek

    do smaku

Ciasto

  • mąka pszenna

    1/2 kg
  • jajko

    1 sztuka
  • olej rzepakowy

  • sól do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso mielimy i dodajemy jajko i przyprawiamy do smaku. Wyrabiamy ciasto i lepimy pierogi.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agnieszka214 05.04.2014 17:15
pierogi pyszne w każdej postaci

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat