Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierogi z kapustą i grzybami - farsz

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 kg
grzyby suszone 20 dag
cebula 2 szt
smalec 3 łyżki
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z kapustą i grzybami - farsz

Cebulę kroimy w drobną kosteczkę o podsmażamy na smalcu. Grzyby moczymy tak, aby były miękkie. Przekręcamy przez maszynkę kapustę i grzyby, dodajemy cebulę. Doprawiamy solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 19.12.2011 19:35
nie lubię takiego mielonego nadzienia - papka
SmacznaPyza 19.12.2011 19:35
nie lubię takiego mielonego nadzienia - papka
SmacznaPyza 19.12.2011 19:35
nie lubię takiego mielonego nadzienia - papka
SmacznaPyza 19.12.2011 19:35
nie lubię takiego mielonego nadzienia - papka
gottrina 19.12.2011 18:23
super farsz w sam raz na zblizające się święta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak