Składniki:
Ciasto: | |
1 kg mąki | |
szczypta soli | |
1 ½ szklanki gorącej wody | |
Nadzienie: | |
g jagód | |
1 łyżka mąki | |
3 łyżki cukru pudru | |
Dodatki: | |
cukier | |
śmietana | |
serek homogenizowany | |
olej | 2 łyżki |
żółtko jajek | 2 szt. |
Ciasto: | |
1 kg mąki | |
szczypta soli | |
1 ½ szklanki gorącej wody | |
Nadzienie: | |
g jagód | |
1 łyżka mąki | |
3 łyżki cukru pudru | |
Dodatki: | |
cukier | |
śmietana | |
serek homogenizowany | |
olej | 2 łyżki |
żółtko jajek | 2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: