Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z dynią, serem i zielonym groszkiem
Kroki postępowania
Do dużej miski wsypać mąkę, łyżkę oleju i sukcesywnie w czasie wyrabiania ciasta dodawać gorącą wodę.
dynia | 1 sz |
groszek konserwowy | 3/4 puszki |
ser biały | 200 g |
mąka tortowa | 500-600 g |
olej | 1 łyżka |
woda ciepła | |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
masło | |
zioła | |
sól | |
pieprz | |
Liść lubczyku suszony Prymat | |
chili |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: