Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z brokułem
Kroki postępowania
Ciasto pokroić na kawałki. Każdy rozwałkować cienko i powycinać szklanką kółka. Na każde kółeczko nakładać małą łyżeczką farsz.
mąka pszenna | 3 szklanki |
jajko | 1 szt |
olej rzepakowy | 1 łyżka |
sól do smaku | |
woda letnia | ile potzreba |
brokuł | 1 szt |
słodki ser typu włoskiego | 350 g |
ser żółty | 100 g |
cebula | 2 szt |
czosnek | 2 ząbki |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
masło | 70 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: