Pierogi rybne z kapustą

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta kiszona

    1 kg
  • masło

    10 dkg
  • cebula

    1
  • filety rybne

    20 dkg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kwaszoną kapustę włożyć do rondla , dodać połowę masła i usiekaną cebulkę. Filety rybne pokroić na drobne kawałki, podsmażyć na maslem i wymieszać z kapustą. Tym farszem nadziewać małe pierożki, posmarować jajem i wstawić do piekarnika

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
rakow2 10.05.2011 14:46
takich pierogów nie robiłam
kanu83 23.01.2011 12:45
Bardzo ciekawy przepis
buksiak12 03.09.2010 13:22
mniam mniam
buksiak12 03.09.2010 13:22
ciekawy przepis
Dorota71 03.09.2010 12:32
mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci
Dorota71 03.09.2010 12:32
mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci
Emilia22 03.09.2010 11:17
bardzo interesujący przepis
Emilia22 03.09.2010 11:17
bardzo interesujący przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat