Pierogi rybne z kapustą

Pierogi rybne z kapustą

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta kiszona

    1 kg
  • masło

    10 dkg
  • cebula

    1
  • filety rybne

    20 dkg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kwaszoną kapustę włożyć do rondla , dodać połowę masła i usiekaną cebulkę. Filety rybne pokroić na drobne kawałki, podsmażyć na maslem i wymieszać z kapustą. Tym farszem nadziewać małe pierożki, posmarować jajem i wstawić do piekarnika

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

rakow2

10.05.2011 14:46
takich pierogów nie robiłam

kanu83

23.01.2011 12:45
Bardzo ciekawy przepis

buksiak12

03.09.2010 13:22
mniam mniam

buksiak12

03.09.2010 13:22
ciekawy przepis

Dorota71

03.09.2010 12:32
mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci

Dorota71

03.09.2010 12:32
mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci

Emilia22

03.09.2010 11:17
bardzo interesujący przepis

Emilia22

03.09.2010 11:17
bardzo interesujący przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat