Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierogi ruskie w śmietanie

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

śmietana 150 ml
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
pierogi 15 ruskie

Przepis i sposób przygotowania na: pierogi ruskie w śmietanie

Pierogi ruskie wcześniej przygotowane, mogą być też z lodówki wyłożyć an patelnię ze śmietaną, smażyć na małym ogniu kilka minut. W między czasie do pierogów dodać kucharka oraz pieprz czarny do smaku. Smażyć do momentu aż pierogi będą ciepłe oraz zostanie jeszcze śmietany na sosik do pierogów tak jak widać na zdjęciu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jozefinach 21.04.2013 19:02
Moje ulubione.
pajbek 14.01.2013 21:37
Pyszne, zjadłabym takie :-)
miki47 14.01.2013 16:17
mniam
Mira85 09.01.2013 15:38
pyszności
Zdzisław 09.01.2013 14:29
bardzo lubię
Iwka 09.01.2013 14:09
pyszne
Justyna28 09.01.2013 13:56
świetne:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak