Przepis i sposób przygotowania na: pierogi - nadzienie z ziemniaków, fasoli, kukurydzy
Kroki postępowania
Ilość pierogów z danego farszu zależy od ilości nakładania. Mi wyszło około 20-25 pierogów.
Smacznego :)
ziemniaki gotowane w mundurkach | 1 kg |
kukurydza w puszce | 2-3 łyżki |
fasola czerwona z puszki | 2-3 łyżki |
cebula | 1 szt |
tłuszcz do smażenia | |
curry | 0,5 łyżeczki |
kurkuma | 0,5 łyżeczki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
pieprz | |
Ciasto: |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: