Przepis i sposób przygotowania na: Piernik z marmoladą
Kroki postępowania
Masę wylać na blachę i piec w temperaturze 180 stopni przez 45 -60 minut.
Po wystudzeniu przełożyć dżemem i polać polewą czekoladową.
margaryna | 25 dag |
cukier puder | 35 dag |
miód prawdziwy | 35 dag |
mąka pszenna | 1 kg |
jajko | 4 sztuki |
żółtko jajek | 2 sztuki |
śmietana 18 proc | 3 łyżki |
kakao | 3 łyżki |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 1 opakowanie |
dżem | 1 słoik |
polewa czekoladowa | 1 opakowanie |
Soda oczyszczona Prymat | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: